Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Usi culisante Barrier Smart Slide

Barrier Smart Slide

Usile culisante Barrier Smart Slide sunt un ansamblu flexibil, usor de montat si utilizat în orice spatiu. Indiferent ca planuiesti sa redai un aspect modern locuintei tale sau sa faci renovari de calitate, usile culisante îti vin în ajutor prin designul atractiv si functional.

Barrier Patio Alversa

Fiecare plan de amenajare interioara te provoaca sa gasesti solutia perfecta de îmbinare a esteticului cu functionalul. La Barrier, am ales sa raspundem acestei provocari prin intermediul usilor Barrier Roto Patio Alversa, ideale pentru extinderea spatiilor personale.

Barrier HST Geneo

Pentru zone de acces cu un design inspirat, dar si rezistente, expertii Barrier îti ofera usile culisante cu ridicare HST Geneo, concepute din material Hightech RAU_FIPRO. Materialele utilizate amplifica performanta energetica a usilor Barrier HST, cât si etanseitatea la vânt si averse.

Foloseste inteligent spatiul cu usi culisante premium.

 Cine spune ca un perete nu poate fi în întregime din sticla?

Suprafetele cu deschidere mare permit vitrarea spatiului pentru obtinerea unei încaperi moderne, luminoase si relaxante. Si daca îti faci probleme în ceea ce priveste zgomotul de la exterior si pierderile de caldura, uita tot ce credeai pâna acum.

Solutiile Barrier pentru usi culisante transforma peretele într-un geam imens. Mai mult, îti ofera posibilitatea de a avea o deschidere catre exterior mare cât un perete. Totul, fara a pierde din confortul la interior cu care te-ai obisnuit.

Usile culisante se pot realiza pe seria de profile Barrier 70, 80+ si 100 ceea ce înseamna ca te bucuri de un grad de izolare fonica si termica peste standarde. Si, nu în ultimul rând, protejezi casa prin sisteme rezistente la încercarile de patrundere prin efractie.

Galerie foto
  • ...