Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Tamlarie Barrier din aluminiu rezistenta la foc

Tâmplarie din aluminiu rezistenta la foc pentru proiecte de topSistem dedicat de ferestre si usi din aluminiu cu proprietati ignifuge

Descopera sistemul de tâmplarie certificata, capabil sa îti ofere functionalitate extinsa si siguranta inovativa împotriva actiunii distructive a focului si a fumului. Calitate superioara marca Barrier.

Investeste în tâmplaria din aluminiu ignifuga Barrier si vom fi alaturi de tine de la etapa de proiectare pâna la montaj. Sistemele certificate ignifuge de tip montant-traversa asigura zonele antiincendiu din cladiri si ajuta la evacuarea sigura a persoanelor.

De ce sa alegi tâmplarie din aluminiu ignifuga certificata?

Pentru asigurarea zonelor antiincendiu, alege ferestre si usi cu proprietati ignifuge pentru siguranta demonstrata. Barrier ofera tâmplarie din aluminiu rezistenta la foc 30 min, 60 min sau 90 min. Tâmplaria din aluminiu rezistenta la foc garanteaza:

  • siguranta persoanelor aflate în cladire,
  • prevenirea raspândirii incendiului,
  • limitarea raspândirii focului,
  • facilitarea evacuarii în siguranta a persoanelor.              

Solutiile antiincendiu Barrier permit îmbinarea diferitelor structuri care mentin rezistenta ignifuga si ofera securitate de top la costuri reduse, întocmai ca alternativele din otel.

Iar parametri precum etanseitatea la foc, reducerea radiatiei si izolarea termica au fost testate si certificate cu succes.

Contactati-ne pentru mai multe detalii despre tâmplaria din aluminiu rezistenta la foc Barrier.

Solicita oferta

 

Galerie foto
  • ...