Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Placare usi si ferestre cu aluminiu

...
Placare usi si ferestre cu aluminiu

Modernizeaza-ti locuinta în stil unicPlacare exterioara ferestre si usi cu aluminiu

Bucura-te de o locuinta asa cum ai visat! Fie ca doresti sa schimbi aspectul ferestrelor sau al usilor, acum ai cea mai potrivita solutie: placarea la exterior cu aluminiu. Indiferent de preferinte, poti alege nuanta care îti reflecta cel mai bine stilul din paleta de culori RAL.

Materialele si tehnologiile de ultima generatie folosite pentru placarea cu aluminiu confera un design de invidiat. Mai mult, placarea la exterior a ferestrelor si usilor cu aluminiu creste rezistenta la socuri mecanice si durata de viata a produselor tale de tâmplarie.

Specialistii nostri garanteaza pentru performantele tehnice ale profilelor din PVC si pentru rezistenta acestora pe termen lung. De asemenea, aspectul ferestrelor si usilor ramâne intact timp îndelungat, iar ramele ferestrelor sunt protejate împotriva intrarilor prin efractie.

Datorita închiderii ermetice, procesul de placare cu aluminiu sporeste gradul de izolare termica si fonica a profilelor PVC Barrier.

Placarea exterioara cu aluminiu se realizeaza pentru ferestrele Barrier 80 si Barrier 100,  pentru usile de garaj industriale si rezidentiale si usile cu deschideri mari.

Profita de numeroasele posibilitati de armonizare cromatica a ferestrelor si usilor. Vei fi impresionat de calitatea premium a serviciilor de placare exterioara cu aluminiu si de durata de viata a profilelor tale marca Barrier.

Trimite-ne un mesaj cu cerintele tale, iar colegii nostri vor reveni în cel mai scurt timp cu o oferta personalizata.